jan 10

Met je baby naar een waar paradijs in Turkije

Dit luxe Resort in Side vergeet je niet snel meer

In een mooie groene omgeving vind je het luxe Ali Bey Resort Side. Dé ideale accommodatie voor een eerste vakantie met je baby. Het resort is van alle gemakken voorzien en er zijn voldoende faciliteiten om samen met je kindje een zorgeloze vakantie te vieren. Je verblijft op basis van All Inclusief, er zijn mooie babyvriendelijke zwembaden en het strand is ook nog eens dichtbij. Na de pittige babymaanden even een paar uurtjes voor elkaar? Ga dan eens heerlijk relaxen in het adults only gedeelte. Kortom; dit Resort is een echte topper!

Prijzen en beschikbaarheid >>

“Wij vonden het fijn dat het zo ruim opgezet was!”

- John

Goed om te weten

  • Babybedje
  • Kinderstoel
  • Kinderbad
  • Kinderrestaurant
  • Speeltuin
  • Mima club van 0 t/tm 3 jaar

Beoordelingen Ali Bey Resort Side

Bekijk Ali Bey Resort Side

Het is fantastisch

Het Ali Bey Resort ligt op 1 kilometer van de toeristische badplaats Side. Wat een zeer kindvriendelijk bestemming is! Een prachtige plaats met helderblauw zeewater en fijne zandstranden. Maak een wandeling door de gezellige straten van het centrum, waar je vele barretjes en restaurants kunt vinden. Maar ook de winkelstraten zijn aan te raden en buggyvriendelijk. Zoek je wat meer rust? Maak dan eens een kleine uitstap naar een van de groene parken en bossen. Jij en je baby gaan het fantastisch hebben.

Meer informatie over deze vakantie >>

Deze ouders gingen je voor

``Een schitterend complex met een zeer mooie tuin. Wij hadden een family Suite dat was ronduit geweldig en zijn van alle gemakken voorzien.``- Astrid
``Schoon, mooi, kindvriendelijk, rustig en een hele goede service.”- Peter
``De kamers waren tiptop in orde. Wij hebben ontzettend genoten, je voelt je net een prinses!``- Elma