Informatie op BabyHoliday.nl

BabyHoliday.nl streeft er naar om op haar website actuele en correcte informatie weer te geven.
Alle geplaatste informatie is door ons team zorgvuldig onderzocht en samengesteld.
Desondanks staat Babyholiday.nl niet in voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of de actualiteit van deze informatie. De reisinformatie op BabyHoliday.nl kunt u zien als informatie van algemene aard en mag niet gezien worden als officieel reisadvies.

Alle getoonde vakanties worden door ons handmatig en zorgvuldig uitgezocht.
Deze informatie vinden wij direct bij de reisaanbieders zelf of ontvangen wij via nieuwsbrieven.
Bij de babyvakanties tonen wij de goedkoopste prijs die wij op het moment van zoeken hebben kunnen vinden. De getoonde informatie over de vakanties en accommodaties zijn ook handmatig uitgezocht bij de reisaanbieders zelf. Daarom kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de getoonde prijzen en informatie. Voorts kunnen er ook geen rechten ontleend worden aan deze prijzen en informatie. Bij vragen of problemen met de getoonde prijzen verzoeken wij u contact op te nemen met de reisaanbieders zelf.

BabyHoliday.nl aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website informatie of “reisadviezen”. Neem contact op met uw reisorganisatie bij problemen met uw boekingen.

Mail

BabyHoliday.nl zal zo zorgvuldig mogelijk haar directe emailcontact verwerken.
Ook eventuele nieuwsbrieven worden door ons gecontroleerd op correctheid en actualiteit.
Desondanks garanderen wij niet dat de door ons verzonden mails door u tijdig en correct worden ontvangen. Ook de digitale veiligheid van het mailcontact kunnen wij niet volledig garanderen omdat daar nu eenmaal risico’s aan verbonden zijn. Door met ons via email of via het informatieformulier met ons te communiceren accepteert u dat risico. In ons privacy-statement kunt u lezen hoe wij met uw gegevens en privacy omgaan.

Hyperlinks

BabyHoliday.nl bevat meerdere hyperlinks naar websites van derden en heeft geen invloed op de inhoud en correctheid van die websites. BabyHoliday.nl accepteert daarom dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voor het gebruik van deze websites.
Bij problemen met eventuele boekingen verwijzen wij u graag naar uw reisorganisatie.

Beeldmateriaal, intellectuele eigendommen & Copyright

Het BabyHoliday logo is een beschermd beeldmerk ontworpen door 360design.nl. Elk gebruik van ons logo is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van BabyHoliday.nl. Het beeldmateriaal wat op BabyHoliday.nl gebruikt wordt is deels afkomstig uit stockfoto websites alsmede uit de privécollectie van ouders en bloggers. Het gebruik van tekst, beeldmateriaal of andere content van onze website of e-books zonder schriftelijke toestemming van BabyHoliday.nl is verboden.

Volg ons via