Een All Inclusive vakantie met baby - Babyholiday.nl
jan 10

Een All Inclusive vakantie met baby

Waar denk je aan bij het woord all inclusive? Heerlijk op een strandbedje uitrusten, lekker eten, genieten van de warme zon en vooral nergens over nadenken. Dat kan allemaal tijdens jullie eerste all inclusive vakantie met baby! Boek je een all in vakantie dan boek je een vakantie waarbij alles qua verzorging (eten en drinken) bij de prijs is inbegrepen. Het ontbijt, de lunch en het diner, maar ook de drankjes.  Je kunt meestal gratis gebruik maken van de verschillende faciliteiten die de accommodatie aanbiedt. Denk dan aan de zwembaden en de sportschool. Maar wat zijn nou de voordelen van een all inclusive vakantie met een baby?

Dit zijn de voordelen

Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen.
Je hoeft dus niet met je kleintje op pad om boodschappen te doen of om een restaurantje te zoeken.

Je blijft vaak op het resort
Dat is ook fijn voor je baby, zo kan je kindje rustig wennen aan de nieuwe omgeving en indrukken.

Je weet vooraf precies welk bedrag je kwijt bent voor de vakantie. 
En zo kom je op vakantie niet voor verassingen te staan. Op de excursies en andere extra’tjes na dan, maar dat heb je zelf in de hand. Je bent uiteraard niets verplicht

Zorgeloos vakantie vieren
Even nergens aan denken en alleen maar met je kleintje plonzen in het zwembad of in de zee, alle zonnestralen opvangen en heel veel lekker eten. Maar het meest belangrijk; heerlijk tot rust komen en genieten van jullie kersverse gezin.

Babyvriendelijke voorzieningen
In de accommodaties die worden verzorgd op basis van all inclusive heb je vaak veel babyvriendelijke voorzieningen en faciliteiten.
Zo beschikken zij over babybedjes en kinderstoeltjes, maar vaak ook een babybadje of buggyhuur. Daarnaast is er bijna altijd een peuterbad, kinderrestaurant en of menu aanwezig. En wat dacht je van de kinderclubs en baby oppasservice.

Welke bestemmingen hebben de beste all inclusive babyvakanties?

Turkije en Egypte staan al jaren bekend om de mooie all inclusive resorts en zijn dan ook de landen waar je de beste babyvakanties kunt vinden. Daarnaast zijn er steeds meer landen dichterbij huis die het all in concept aanbieden zoals Spanje (en dan vooral op de Canarische eilanden), maar ook Griekenland is zeker geschikt voor een all in vakantie met je baby. Ben je op zoek naar een verre bestemming met all inclusive resorts voor jou en je kindje? Denk dan eens aan Curaçao, Aruba of Kaapverdië.

Onze 6 beste All Inclusive babyvakanties