Handige babyspullen voor op vakantie - Babyholiday.nl
mei 17

Handige baby essentials die je niet kan missen op vakantie

Jullie gaan op vakantie! Misschien wel voor de allereerste keer met jullie kleine uk. Toen wij voor de eerste keer op vakantie gingen met ons zoontje wisten we van een aantal producten niet eens dat ze bestonden. En die hadden we achteraf niet willen missen tijdens onze vakantie. Daarom hebben speciaal voor jullie een lijstje gemaakt met die super handige baby artikelen. Er zitten zeker items bij die voor jullie goed van pas komen!

Altijd handig! Je weet nooit wat er gebeurd onderweg of op jullie vakantie bestemming. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En zo heb je alles bij de hand!

Bekijk dit artikel ▶

In deze comfortabele zwembad hebben jullie uren zwemplezier. En kunnen jullie veilig met je uk het water in. Maak je kindje vertrouwd met water!

Bekijk dit artikel ▶

Dit tentje is zó handig! Voor op vakantie als bedje of op het strand, als je op visite gaat en gewoon in eigen tuin. Echt een aanrader!

Bekijk dit artikel ▶

Jouw lieve kindje heeft een gevoelige huid en daarom is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen de straling van de zon. Zonnebrand mag dus echt niet ontbreken op vakantie.

Bekijk dit artikel ▶

Deze fijne zwemluiers zijn mega handig. En kijk nou hoe leuk dit printje is. Wij zijn er helemaal verliefd op! De binnenkant is zo bewerkt dat alles er gemakkelijk van af glijd en geen afdrukken achter laat.

Bekijk dit artikel ▶

Deze ideale draagzak staat met stipt op nummer één als baby vakantie essential! Hij weegt niets en is de kleinste draagzak ter wereld. Deze moet je eigenlijk gewoon standaard in je luiertas hebben zitten.

Bekijk dit artikel ▶

Handig voor op het strand of bij het zwembad. Zo kun je je kindje alvast laten wennen aan vast voedsel. En eet hij of zij gezellig met jullie mee tijdens het zonnen.

Bekijk dit artikel ▶

Het vakantie item die je altijd bij moet hebben! Deze zonnebril heeft een zachte band zodat hij goed blijft zitten bij je kindje. En ze staan altijd zo schattig.

Bekijk dit artikel ▶

Dit zonnescherm beschermd je kindje optimaal tegen de zon tijdens een (lange) autorit. En voorkomt dat ze last hebben van de felle zon in hun oogjes. Een must!

Bekijk dit artikel ▶

Je kunt dit leuke hoedje aan twee kanten dragen. Maar het belangrijkste is dat jullie baby bescherming heeft tegen de zon. Ga je op (zon)vakantie dan moet er zeker een hoedje of petje mee.

Bekijk dit artikel ▶

Jullie kindje mag in het vliegtuig tot 2 jaar op schoot zitten. Dit fijne matrasje maakt het voor jou en je kindje een stuk aangenamer. En het is heel eenvoudig in gebruik.

Bekijk dit artikel ▶

Deze zachte handdoek maakt je kindje na het zwemmen lekker droog en warm. Hij is lekker groot zodat het je kindje helemaal bedekt! Je wilt dit beertje toch knuffelen.

Bekijk dit artikel ▶
BabyBaby