okt 11

Chillen op Kreta met baby van 7 maanden

Dit zijn wij!

Wij zijn een gezin van 3 personen. Vader is 29 jaar oud en moeder 30 jaar oud. Ons zoontje ging voor de eerste keer mee op vakantie waar hij 7 maanden oud werd.

Onze reis naar Kreta

We zijn de vakantie verbleven in het Mitsis Spa Resort in Kreta. We hebben bewust voor een all inclusive hotel gekozen omdat we dan alles op een plek zouden hebben. De reis begon op Eindhoven Airport. Een heel fijn klein vliegveld waar je niet te lang voor vertrek aanwezig hoeft te zijn. De reis ging erg goed, we hebben gekozen voor een vlucht om 8 uur ’s morgens zodat ons zoontje tijdens het opstijgen zijn flesje kon drinken. Hij heeft er niets van meegekregen en is daarna lekker gaan slapen op onze schoot. Daarna de busreis naar het hotel, dat was wat minder makkelijk omdat je geen maxi cosi bij hebt dus de kleine ook op schoot met daarbij alle handbagage.

Onze Accommodatie

Onze accommodatie was erg mooi, schoon en het personeel was erg vriendelijk. Ze zijn gek op baby’s en je kunt er alles vragen wat je nodig hebt. Er zijn verschillende zwembaden, ook een kinderbad (alleen niet verwarmd) er is een waterkoker op de kamer aanwezig evenals een koelkast en je krijgt verschillende drankjes en flessen spa blauw in de koelkast die dagelijks worden aangevuld.
vader zoon moeder

DIT ZIJN ONZE TIPS
speciaal voor jou!

Onze tip om mee te nemen op vakantie met een baby is een draagzak, wij hebben zelf een traveldraagzak, die kun je als een soort pakketje inpakken en dan als een band op je middel vastmaken. Wij hebben deze op het vliegveld gebruikt, tijdens transfers of ritjes met de taxi of als we een wandeling gingen maken.

Zorg er ook voor dat je tijdens het vliegen genoeg extra kleding bij je hebt (het gaat nooit zoals thuis, dus liever teveel dan te weinig) en dekentje is ook fijn zodat je kleintje lekker ingepakt bij je kan liggen en niet te veel last heeft van het licht in het vliegtuig en de andere reizigers.

Ook naar Kreta met je baby?

Wat zouden jullie volgende keer anders doen?

Wij zouden dit resort wel aanraden met een baby, dan wel als het hoog zomer is zodat het zwembad niet te koud is.