Een VIP-arrangement met baby Feliz van 3 maanden - Babyholiday.nl
dec 12

Een VIP-arrangement met baby Feliz van 3 maanden

Dit zijn wij!

Sinds 25 juli 2019, de warmste dag ooit gemeten in België, vormen we een gezin van 3: Lina, Joris en onze dochter Feliz. Inderdaad, Feliz, Spaans voor ‘geluk’. We zijn al 14 jaar gelukkig samen en hebben intussen wel wat afgereisd. Sinds vorig jaar hou ik onze reisverhalen dan ook bij in mijn reisblog aboutloveandtravel. Nog voor Feliz werd geboren, hadden we ons voorgenomen om te blijven reizen, kind of geen kind. Maar, ik moet toegeven, het vraagt wat aanpassing.

Onze reis naar Centerparcs

Ik had me voorgenomen om meteen op vliegvakantie te gaan met Feliz. Mijn man echter zag dat nog niet zitten. Vliegen met een baby van 3 maanden vond hij wat snel. Zou het wel goed zijn voor haar oren? Hoe krijgen we in godsnaam alles mee? Wat als ze ’s nachts huilt en de hotelkamers niet goed geïsoleerd zijn? We kozen voor een ander type vakantie: Een vakantiehuisje dichtbij. Het werd Centerparcs. Maar niet zomaar een bungalow in het park. We gingen voor iets luxueuzer: Een Waterfront suite in Centerparcs De Eemhof (Nederland).

Onze Accommodatie

Wat houdt zo’n Waterfront Suite (VIP arrangement) nu eigenlijk in? Het verschil met een gewone cottage zit hem in de extra’s: opgemaakte bedden bij aankomst, een handdoeken – en keukenpakket, broodjesservice aan de deur en een badkamer met bubbelbad en sauna. Klinkt heerlijk, toch? Dat was het ook!

We genoten met volle teugen van onze vakantie. Het voordeel van dit soort vakanties is dat je een appartement of bungalow hebt waar je alles bij de hand hebt: Een waterkoker, microgolf, een living, badkamer en 2 slaapkamers. Handig dus als je flesvoeding geeft. Daarnaast zorgde de extra’s toch voor wat hotelgevoel. Niet de deur uit moeten omdat de broodjes geleverd worden nog voor je opstaat, even relaxen in de sauna of het bubbelbad terwijl je kind slaapt of gewoonweg lekker genieten van het geweldige uitzicht vanop het terras!

Het leuke aan zo’n Centerparcs is dat je zelfs het park niet uit moet indien je iets nodig hebt. Alles is aanwezig. Je kan gaan zwemmen in de Aquamundo of een keer gaan bowlen. Misschien verkies je om eens lekker met z’n 3 te gaan eten. Restaurants en bars vlakbij. Ook de superette is tot ’s avonds open!

Hou je niet zo van al die activiteiten in het park? Met de auto ben je op een uur in Amsterdam, de Hoge Veluwe ligt op 50 minuten van het park. Topbezienswaardigheden!

Benieuwd naar meer mooie reizen?

Volg Feliz haar moeder dan ook op Instagram!

20191105_134443

DIT IS ONZE TIP
speciaal voor jou!

Ben je nog niet meteen klaar voor een verre reis, dan is dit een mooi alternatief. Stap voor stap leer je wat je écht nodig hebt en wat eigenlijk overbodig is. Zoals elke beginnende reiziger met kinderen neem je sowieso teveel mee. Achteraf zagen we in dat het met veel minder kon. Maar hé, als het toch in de auto past, waarom niet?

Is Centerparcs een goede vakantiebestemming met een baby?

Absoluut! Niet enkel met baby’s, maar met kinderen in het algemeen. Voor een kind maakt de bestemming niet uit, zolang ze maar gelukkig zijn. We genoten van het thuisgevoel maar zonder het extra werk! Een klein beetje hotelgevoel, maar toch lekker ’s avonds in de zetel terwijl je dochter in de slaapkamer droomt van een fantastische dag! Kortom: een aanrader!
Ook net al Lina, Joris en Feliz naar CenterParcs?