Citytrip Bratislava met Baby Hannah van 6 maanden - Babyholiday.nl
mrt 31

Citytrip Bratislava met Baby Hannah van 6 maanden

Dit zijn wij!

Simone, Tim & baby Hannah.
(tijdens het tripje 6 maanden oud)

Onze Citytrip naar Bratislava, Slowakije

Onze eerste vakantie met Hannah was een stedentrip naar Bratislava, Slowakije.
We zijn 4 dagen weg geweest en zijn met het vliegtuig gegaan. Bratislava is een hartstikke prima stad om met een baby te bezoeken. De stad is relatief vlak, wat handig is met een kinderwagen. Het is er niet superdruk en het centrum is compact. Alles ligt op loopafstand van elkaar.

Er zijn ook voldoende parken om te chillen, want de hele dag lopen met je baby is vermoeiend voor jou en voor je kleine. Dus dan maar naar een parkje: een flesje wijn voor ons, wat speelgoed voor Hannah (en de volgende keer dus ook een speelkleed) en je komt de dag ook heel relaxed door.

Qua accomodatie hadden we vooraf niet zoveel eisen. Wij zijn (doorsnee genomen) budget reizigers en weten overal altijd wel een mouw aan te passen. Dit keer zaten we in een goedkoop hotel aan de rand van de stad. We letten niet echt op of er faciliteiten zijn voor baby’s.

Twee dingen waar we naar kijken: of er een waterkoker is (om de fles te maken) en of de kamer ruim genoeg is om Hannah’s slaapplaats te maken. Hannah slaapt in een Deryan tentje als we niet thuis slapen. Zo heeft ze altijd dezelfde omgeving om te slapen.

Zijn er dingen die we misschien anders zouden hebben gedaan? In principe niets. Wij hebben het geluk een heel makkelijke baby te hebben. Het enige waar we niet aan gedacht hadden was een speelkleed / laken voor in het park. Het is wel handig om te checken of de accomodatie een lift heeft (die groot genoeg is). Nu was er een lift en daar paste net de kinderwagen in. Hadden we geluk mee.

Bratislava met baby

DIT IS ONZE TIPS
speciaal voor jou!

Als je zelf makkelijk bent, is je kind ook makkelijk. Middag slaapjes heeft ze gewoon in de kinderwagen gedaan en ’s avonds met uiteten stond de kinderwagen gewoon naast ons.

Een enkele keer hebben we er een dekentje overheen gelegd, zodat ze niet continu alles in de gaten kon houden en gewoon ging slapen.

“Bratislava een een relatief vlakke stad, fijn met de kinderwagen”

Tim, Simone en Hannah gingen ook naar de Sechellen.

Nog meer reizen zien van Tim, Simone en Hannah?

Volg ze dan ook op hun Instagram!