3 weken Malaga met baby Liva van 1 maand - Babyholiday.nl
feb 28

3 weken Malaga met baby Liva van 1 maand

Dit zijn wij!

Robin (mijn man), Inge (dat ben ik zelf), Vigo van 2 en Liva van 1 maand oud.

vakantie baby Malaga

Onze reis naar Malaga

In december zijn wij met ons gezin voor 3 weken naar Spanje gevlogen. Sinds een paar jaar regelen wij onze vakantiehuisjes via Airbnb of homeaway, en boeken we de vlucht apart. Deze keer kozen wij voor een huis in Nerja met 3 slaapkamers en een grote tuin. Wij letten tijdens het uitzoeken van een geschikt huisje op hygiëne, rookvrij, huisdiervrij, en een beschikbaar babybedje. En natuurlijk moet het sowieso veilig zijn voor kindjes.

De reis was erg relaxed, ik had Liva in de draagdoek en Robin liep hand in hand met Vigo rond op Schiphol. De vlucht zelf vond ik best spannend, meerdere mensen zeiden verbaasd: ga je NU AL met haar vliegen? En ook ik heb wel eens uren lang me geërgerd aan andermans huilende kinderen in het vliegtuig. Gelukkig heeft Liva zowel de heen -als terugvlucht bijna alleen maar geslapen, en helemaal niet gehuild (zelfs niet bij stijgen/landen). Zodra het tijd was, gaf ik lekker de borst. Voeden in het openbaar is niet helemaal mijn ding, maar ben er tijdens de vakantie wel makkelijk in geworden, je leeft dan eenmaal veel buiten.

ijsje eten in malaga

Wij zijn vrij makkelijk, alleen met handbagage 3 weken met 2 kindjes op vakantie gaan. Zo hebben wij geen kinderwagen meegenomen, maar alleen de draagdoek. Deze keer hadden wij geen auto gehuurd, maar gingen we de uitstapjes met de bus. 2 luiers mee, dun pakje billendoekjes en een reserve romper, in een klein handtasje mee. Veel bijzonders hebben we niet gedaan, veel samen zijn.. wandelen en terrasjes pakken.

Zonsondergang Malaga
vakantie baby Malaga

DIT IS ONZE TIPS
speciaal voor jou!

Als je dit leest, en denkt: top, alleen een draagdoek mee, gaan wij ook doen!
Is het wel goed je van te voren te realiseren dat elke dag de hele dag je baby dragen best zwaar kan zijn. Het is belangrijk dat je je fysiek goed voelt.

Wij hebben deze vakantie ook pas een week na haar geboorte geboekt aangezien wij wilden afwachten of zowel met de baby als met mij alles goed ging. Hier heeft het enorm goed uitgepakt en ben dankbaar dat ik 3 weken zo intensief met mijn gezin heb kunnen doorbrengen.

“Malaga is voor 100% een babyproof bestemming”

in het centrum van Malaga
stad Malaga

Meer zien van baby Liva?

Volg haar moeder dan op Instagram!